DOKUMENTTIPANKKI

Laatutuotteita ympäristöä kunnioittaen

Toimintamme punaisena lankana on alusta lähtien ollut luotettavuus, laadukas tekeminen, tasokkaat tuotteet ja ympäristön hyvinvointi.

Vuonna 2016 nämä alusta asti painottamamme arvot tulivat entistäkin näkyvämmiksi, kun DNV GL, yksi maailman merkittävimmistä sertifiointilaitoksista myönsi toiminnallemme ISO 9001 -laatusertifikaatin ja ISO 14001 -ympäristösertifikaatin. Saamamme sertifioinnit osoittavat konkreettisesti, että olemme sitoutuneet kehittämään tuotteidemme ja toimintamme laatua ja ympäristöystävällisyyttä kokonaisvaltaisesti.

Varmistamme, että tuotteemme ovat johdonmukaisesti asiakasvaatimusten sekä lakien ja viranomaismääräysten mukaisia tänään ja tulevaisuudessa. Parannamme jatkuvasti laadunhallintajärjestelmään liittyviä prosessejamme entistä parempi asiakaspalvelu mielessämme.

 

     

Laatumme keskeiset elementit ovat:

 • Tekninen laatu
  Tuotteidemme ja tuotantoprosessimme tekninen laatu rakentuvat alan syvällisestä asiantuntemuksesta, tinkimättömästä asenteesta, moderneista tuotantokoneista sekä parhaista raaka-aineista ja komponenteista.
   
 • Toimitusvarmuus
  Tuotteidemme ja järjestelmiemme toimitusvarmuus on alalla täysin omaa luokkaansa. Toimitusvarmuutemme perustuu omaan suunnitteluun ja tuotantoon sekä ripeään, koko maan kattavaan logistiseen ketjuun.
   
 • Vahva yhteistyöverkosto
  Tuotteidemme jakelusta vastaavat maan merkittävimmät toimijat, jotka osaavat asiansa.
   
 • Tuotteiden jäljitettävyys
  Kaikkien tuotteidemme matka raaka-aineesta valmiiksi tuotteeksi ja aina käyttökohteeseensa saakka on dokumentoitu tarkasti. Siksi pystymme vastaamaan tuotteitamme ja niiden toimintaa koskeviin kysymyksiin äärimmäisen tarkasti.

 

Näin huomioimme ympäristön:

 • Tuotteidemme perustehtävänä on varmistaa ympäristön hyvinvointi. Niiden avulla voidaan tehostaa vesi- ja jätevesiverkostojen toimintaa sekä vähentää ihmisen aiheuttamaa ympäristökuormitusta.
   
 • Hyödynnämme käyttämämme raaka-aineen tarkasti ja olemme suunnitelleet tuotantoprosessimme erittäin energiatehokkaaksi.
   
 • Lajittelemme toiminnastamme syntyvän jätteen tunnollisesti. Tuotannostamme ei synny juurikaan sekajätettä.
   
 • Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, mikä osaltaan vähentää jätteen määrää.
   
 • Kehitämme logistista prosessiamme jatkuvasti, jotta saamme hiilijalanjälkeämme pienennettyä.