p. 0207 199 700
DOKUMENTTIPANKKI
Kuvagalleria

Tuhansien PA-VE-kaivojen maa

Palo- ja vesitekniikka PA-VE on suomalainen, kestävän vesihuollon kumppani. Vahvistuksena sille PA-VE-kaivot ovat saaneet vuosien saatossa erinomaisen vastaanoton. Varma toimitus ja kokonaislaadukkuus ovat vakuuttaneet asiakkaat ympäri maata. Joustavan toimintamallimme ansiosta pystymme toimittamaan erikoiskaivot nopeasti. Kaivoja on asennettu eri puolille Suomea jo useita tuhansia kappaleita.

PA-VE palvelee uudis- ja saneerauskohteissa kaupungeista kesämökkeihin.

 

Valtatie 3, Hämeenlinnan jätevesipumppaamo

PA-VE suunnitteli laitteiston ja pumppaamon Hämeenlinnan tunnelihankkeeseen.

 

Hämeenlinna sai uuden jätevesipumppaamon

Hämeenlinnan tunnelihanke Valtatie 3:lla johti myös jätevesipumppaamon uusimiseen. PA-VE suunnitteli laitteiston ja uudentyylisen erikoispumppaamon. Tilaajana oli Hämeenlinnan kaupunki, rakentajana YIT, pumppu- ja venttiilitoimittajana KSB ja loppukäyttäjänä Hämeenlinnan Seudun Vesi. Pumppaamo otettiin käyttöön joulukuussa 2012.

Jätevedet pumpataan nyt moottoritien toiselle puolelle paineellisella jätevesipumpulla: pumppaamo tarvitsee vain imusäiliön ja kopin, jossa on kaksi jätevesipumppua kuivassa tilassa maan päällä. Kun pinta nousee kaivossa, imuputki täyttyy ja pumppu lähtee pyörimään. Takaiskuventtiilit sulkeutuvat ja varmistavat, että vesi pysyy imuputkessa. Pohjaventtiiliä ei tarvita lainkaan.

– Pienintäkään huoltoa mihinkään suuntaan ei ole tarvinnut tehdä, HS-Vesi Oy:n putkimestari Seppo Hietala kiittelee.