DOKUMENTTIPANKKI
HistoriaEsitteet ja ladattavat materiaalitKäyttöohjeet ja oppaatDokumenttipankki

Asiantuntevaa vesihuoltoa vuodesta 1988

Palo- ja vesitekniikka PA-VE on suomalainen yhdyskuntatekniikan osaaja, joka tarjoaa vesihuollon ratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan.

PA-VE on luotettava ja asiantunteva ammattilainen. PA-VE on oikea valinta sekä uudis- että saneerauskohteiden vesihuoltoon.

Tarjoamme yhdyskuntatekniikan ratkaisuja:
    •    urakoitsijoille
    •    kunnille
    •    isoille ja pienille vesiosuuskunnille
    •    tukkuliikkeille

Meillä voit tehdä myös kertaostoja.
Tutustu referensseihimme.

 

Kestävän vesihuollon kumppani

Vesihuolto palvelee ihmistä. Se on keskeinen osa toimivaa infrastruktuuria, ja sijoitus tulevaisuuteen. Kaupunkien ja kuntien jatkuva kasvu ja vesijärjestelmien kunto luovat tarvetta vesiverkostojen uudis- ja saneerausrakentamiselle. Tuotteiden kestävyys sekä tuotekehityksen ja toiminnan jatkuvuus ja pitkäjänteisyys takaavat, että PA-VE on oikea kumppani vesihuollon ratkaisuihin.

Meiltä saat myös tarjouspohjaiset ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan. Varma toimitus ja vahva hinnoittelu- ja projektiosaaminen pitävät toiminnan kustannustehokkaana, ekologisena ja kokonaislaadukkaana. PA-VE onkin kestävän kehityksen kokonaisratkaisu.

PA-VE hoitaa asiat kerralla kuntoon
    •    räätälöidyt ratkaisut asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin
    •    omien tuotteiden valmistus kotimaassa: toimitusvarmuus ja joustavuus
    •    projektiosaaminen asiakkaan eduksi
    •    palvelua koko elinkaarelle

Toimiva yhdyskuntatekniikka on huomaamatonta, turvallista, ekologista ja kestävää. Kun haluat oikean ratkaisun oikeaan hintaan, PA-VE on vedenpitävä valinta.

 

Varma toimitus ja opastava palvelu

Koulutus, opastus, asiakaspalvelu ja muut tuki- ja lisäpalvelut ovat oleellinen ja laadukas osa PA-VE-toimintaa. Varma toimitus ja vahva hinnoittelu- ja projektiosaaminen pitävät toiminnan kustannustehokkaana, ekologisena ja kokonaislaadukkaana.

Toimintamme on muutenkin arvolähtöistä: jatkuva kehitys, vankka asiakastyytyväisyys ja kerralla kuntoon -ideologia ovat periaatteita joista emme tingi. PA-VE on aktiivinen ja läsnä oleva, jatkuvasti toimintaansa kehittävä kumppani. PA-VE on innovatiivinen, avarakatseinen, eettinen ja suomalainen valinta.

 

 

 

PA-VE on jäseninä seuraavissa: